Sista inlägget: Entertainment Weekly

Nu har jag bestämt mig för att lägga ner denna bloggen. Jag tycker helt enkelt inte alls att det är roligt längre. Om jag får vara lite sån också tycker jag att det är extra tråkigt att ni aldrig kommenterar något. Ni är ändå en hel del som läser. Bloggen kommer troligtvis att vara kvar, men jag kommer inte att uppdatera. Jag kanske saknar det och kommer tillbaka om ett tag, det märker vi! Som en liten avslutning tänkte jag lägga upp lite bilder från en photoshoot för entertainment weekly som skådisarna gjorde förra året, en väldigt väldigt fin photoshoot!

Ni får ha en superbra sommar nu! Kram på er

Klicka för större:



Klicka för HQ:



Alla bilder från lionandlamblove.org.

/ Angelica

Nytt om Eclipse

Eftersom att inspelningen av New Moon slutade för ett bra tag sedan är skådisarna upptagna med andra filmer, därav den dåliga uppdateringen. Det finns helt enkelt inget Twilightrelaterat att uppdatera om.

Men för några dagar sedan kom det en liten uppdatering på Twitter från Production Weekly om inspelningen av Eclipse. De säger att inspelningen börjar 17 augusti och är klar 31 oktober. Den börjar alltså om ca en och en halv månad.


Bild från TS.

Källa.

Peters Twittervad

Som ni redan vet vann Peter Facinelli twittervadet. Hans kompis, Rob DeFranco, skulle då springa nerför Hollywood Boulevard iklädd bikini, sjungades på Beyonces "single ladies". Här är resultatet:



Sååå, vad tycker ni nu då? ;D


Förresten tycker jag att det är jättetråkigt när ni inte kommenterar..

RSS 2.0