Hej!

Jag vet inte riktigt varför jag skriver det här, för jag har ju faktiskt lagt ner bloggen.. För längesedan, till och med. Men iallafall; hej!

Jag blir väldigt glad när jag ser att det fortfarande finns de som kollar in här varje dag trots att det är tre månader sen jag skrev ett inlägg. Jag vet ju i och för sig inte om det är samma människor eller nya som hittar hit (genom twilightsweden.. kanske?), men jag blir iallafall glad!

Nu är det ju som ni alla förhoppningsvis vet 1 november - eller egentligen andra, eftersom att klockan är över tolv -, vilket betyder att vi är i samma månad som new moon äntligen har premiär!! Det är bara 19 dagar kvar nu. Sjukt, va? Det känns som att det inte var så längesedan det var vår, maj eller något, och det kändes som evigheter kvar. Men, nu är det snart! Äntligen äntligen äntligen. Jag antar att ni alla ska se den..? :)

Inspelningen av Eclipse avslutades ju också tidigare i veckan! Dock får vi ju vänta till juni 2010 på det, men det känns ändå som att det kommer gå rätt så fort. Tills dess får vi njuta av twilight och new moon (snart, iallafall) och såklart läsa böckerna om och om igen!

Jag vet som sagt inte riktigt varför jag skriver det här, men jag ville bara säga hej.. Nu måste jag dock sova eftersom att jag ska upp till skolan imorgon.. Ja, fråga inte ens varför jag sitter uppe fortfarande. Jag har röstat.. Haha.

Ni får ha det så jättebra tills vi hörs igen - om vi gör det.

Puss och kram!



några fina bilder från new moon :)
via twilightsweden.


RSS 2.0